Sleutels & sluitsystemen Antwerpen

Wooncomfort begint bij een gerust gemoed, een gevoel van veiligheid. De zekerheid dat ongewenste bezoekers geen kans maken. Daarom maakt slotenmaker De Oude Pik uit Borgerhout, Antwerpen werk van een kwalitatief hoogstaand aanbod aan cilinders, sloten en veiligheidssleutels

Wij verkopen (hang)sloten en cilinders voor woningen, kantoren, appartementen, bedrijven, enzovoort. Zowel standaard modellen, als de nieuwste elektronische producten.

BABUS veiligheidssleutelent u op zoek naar een antipaniekslot? Of een systeem met meerdere veiligheidspunten? Slotenmaker De oude Pik helpt je graag én aan correcte prijs!

Slotenmakerij

Veiligheidssleutel + sleutelverlichtingSlotenmakerij De Oude Pik is gespecialiseerd in sleutels dupliceren. Vrijwel alle, niet-gepatenteerde sleutels maken we zelf ter plaatse bij. Hiervoor hebben wij de meest gesofisticeerde en computergestuurde toestellen die er op de markt zijn:

  • Silca Quattrocode: de sleutels worden niet gedupliceerd, maar gemaakt op basis van een code, gebaseerd op de originele sleutel. Dit garandeert dat de parameters van de originele sleutel behouden blijven.
  • Silca Unocode: een sleutelmachine die aangestuurd kan worden door de PC en maximale precisie, snelheid en betrouwbaarheid garandeert.
  • Silca Prima Laser: voor precisie-dubbelbaardsleutels voor bv. brandkasten, ed.

Litto / Abus veiligheidssleutels

Meer informatie inzake (veiligheids)sleutels kan je vinden in de Litto / Abus sleutelcatalogi:

Sluitsystemen / sluitplannen

Veel bedrijven gebruiken nog steeds verschillende soorten sluitingen, en dus verschillende soorten sleutels. Dit kunnen we aanpassen door één sluitsysteem te plaatsen. Dit wil zeggen dat alle cilinders onderling verschillend kunnen zijn, maar wel kunnen geopend worden met een hoofdsleutel of een passe-partout.

Samen met u bespreken we de situatie en denken we 'een passend systeem uit, zodat het sluitsysteem perfect op uw noden inspeelt.

Ewa / DOM sluitsystemen


Meer informatie inzake sluitsystemen kan gevonden worden op o.a.

Info & prijzen slotenmaker

Een vraag m.b.t. sleutels, sloten en/of specifieke sluitsystemen? Contacteer Slotenmaker De Oude Pik en vraag geheel vrijblijvend bijkomende info, een algemene prijsindicatie.

Offerte sleutel, slot & beveiliging Antwerpen

Sleutels, sloten of beveiliging nodig voor woning, appartement (appartementsgebouw) en/of bedrijf? De Oude Pik biedt oplossingen @ correcte prijs! vraag gerust een gratis offerte aan!