veiligheidsdeuren - gepantserde deuren
Euroblock pantserdeuren

Pantserdeur Euroblok

Euroblok pantserdeuren / veiligheidsdeuren hebben een aantal anti-inbraak troeven... Ten eerste worden alle sloten voorzien voor europrofielcilinders en (al dan niet mobiele) sluitpinnen. Verstevigde dagschoten en vaste dievenklauwen maken het potentïele inbrekers meer dan lastig!

Voor een maximale stevigheid en duurzaamheid in de tijd worden gegalvaniseerde scharnieren, voorzien van een extra beschermingskap op de Euroblok pantserdeur gemonteerd.

Kiersluiter, tochtstrip rondom de deurstructuur en een (automatische) tochtborstel onder de deur maken van een Euroblokdeur niet alleen een veilige deur, maar ook de knappe prestaties inzake. winddichtheid / akoestische en thermische isolatie mogen gezien worden! Vraag vrijblijvend naar de technische gegevens van Euroblok deuren.

Info, prijs & offerte Euroblok veiligheidsdeuren Antwerpen

Meer weten over gepantserde Euroblok veiligheidsdeuren? Zoek je een installateur die een Euroblokdeur in je woning of bedrijf kan monteren volgens de regels van de kunst èn aan correcte prijs? Contacteer De Oude Pik en aarzel niet een gedetailleerde offerte op te vragen (aankoop, levering en plaatsing)!

De Oude Pik, installateur Euroblok pantserdeuren Antwerpen