Beveiliging

De Oude Pik is uw specialist op het vlak van beveiliging. Bij ons kunt u immers terecht voor gepantserde deuren, inbraakwerende stalen deuren, sluitsystemen, mechanische beveiliging van gebouwen en brandkasten.

Gepantserde Deuren

De Oude Pik staat in voor de installatie van gepantserde, inbraakwerende deuren van het merk Euroblock.

De gepantserde deuren van Euroblok werken met meerdere sluitpinnen aan de voorzijde en de scharnierzijde en een extra sluitpin aan de bovenzijde. Deze deuren van hoogwaardige kwaliteit zorgen er mee voor dat De Oude Pik u de hoogste kwaliteit kan bezorgen inzake inbraakwering en -preventie.

Beveiliging

De Oude Pik uit Borgerhout, Antwerpen geeft graag advies op maat inzake beveiliging en gepantserde deuren. Om een uitmuntende kwaliteit en service te garanderen, gebruiken we bij het beveiligen van woningen, appartementen villa's, kantoren, bedrijfsgebouwen, e.a. steeds producten van de beste merken.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte voor mechanische beveiliging

Herstellen van electronische sloten

In samenwerking met een vaste en betrouwbare partner lossen wij ook problemen op met het electronisch gedeelte van sloten voor alle toepassingen. Voor elke deur die degelijk moet worden afgesloten hebben wij wel een elektronische oplossing. De Oude Pik is niet voor niets dé specialist in electronische sloten en sluitmechanismen.

Infomeer naar de mogelijkheden van electronische sloten!

Sluitsystemen

Veel bedrijven gebruiken nog steeds verschillende soorten sluitingen, en dus verschillende soorten sleutels. Dit kunnen we aanpassen door één sluitsysteem te plaatsen. Dit wil zeggen dat alle cilinders onderling verschillend kunnen zijn, maar wel kunnen geopend worden met een hoofdsleutel of een passe-partout.

Samen met u bespreken we de situatie en denken we een passend systeem uit zodat het sluitsysteem perfect op uw noden inspeelt.

Brandkasten & kluizen

De Oude Pik verdeelt verschillende bekende merken van brandkasten, die de hoogste veiligheid garanderen. Wij zijn verdeler in de regio Antwerpen voor De Raat, dé referentie voor brandkasten en kluizen.

Voor meer informatie over beveiliging kunt u altijd contact met ons opnemen.